WANDELEN

   Ontdek te voet één van de vele prachtige wandelroutes die de omgeving van De Rozengaard rijk is. Op de toegangsweg naar De Rozengaard loopt de Groenekan route. Deze door de ANWB uitgezette route voert u langs het wonderlijke natuurschoon waarin ons hotel verscholen ligt. In de directe omgeving vindt u tal van andere routes. Dit zijn zowel korte maar ook langere routes, voor de wat meer getrainde loper.

   Bij De Rozengaard kunt u ook starten met ‘De Koninklijke weg’. Deze route loopt praktisch langs onze accommodatie. Deze lange afstandsroute voert u langs de paleizen die toebehoren aan het Nederlandse koningshuis.

   FIETSEN

   De Rozengaard is gelegen op de kruising van vier populaire fietsroutes. Knooppunt 92 is slechts op een paar honderd meter van het De Rozengaard gelegen. Bij ons stapt u voor de deur op voor “een rondje rond de Dom”, waarbij u tijdens het fietsen heerlijk tot rust kunt komen op één van de vele terrasjes die de binnenstad van Utrecht telt. Aan de westkant van ons hotel vindt u het Vechtplassengebied. Het gebied staat landelijk bekend om de kronkelende Vecht, met daaraan veel oude kastelen en landhuizen gelegen.

   Ons hotel heeft een afgesloten fietsenstalling, waar u ook via onze oplaadpunten uw electrische fiets weer op kunt laten.